Handelsbetingelser

InnovativHelse.dk 

Betaling

InnovativHelse.dk modtager online betalinger med; Dankort, Visa, Mastercard, Revolut, Visa Electron. 

Ved bestilling af vandrensningsløsninger til en værdi af mere end Kr. 1000, opkræves beløbet som forudbetaling. I nogle tilfælde ved større køb, som del-betaling, med endelig rest-betaling ved levering.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen jf. købsaftalen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark - Kroner (DKK)

InnovativHelse.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varerne er fødevarer, plejeartikler, og elektrisk udstyr til brint berigelse ved elektrolyse i indpakning som ikke er plomberet. Når udstyret er åbnet, er det derfor uden værdi for os og kan ikke sælges til anden side.  

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med InnovativHelse.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, alene med det formål, at kunne levere varen til dig.

Hvis du kontakter os med ønske om svar, giver du samtykke til at vi benytter de indsamlede data, som navn, mail og telefon, til at kontakte dig med svar og produkt oplysninger eller tilbud. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Personoplysningerne registreres hos InnovativHelse.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kunde-oplysninger krypteret.

Som registreret hos innovativhelse.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@innovativhelse.dk 

Cart
Close
Back
Account
Close