Ny brint vand generator - Brintvand Generator 4-6 ppm

Ny brint vand generator - Brintvand Generator 4-6 ppm
En ny generation brintvand generator sikre at man ikke spilder sit vand på lave brint koncentrationer med 0,5 til 1,6 ppm som de fleste tilbyder.
Nu kan du lave markedets lækreste brin vand med en ekstra høj koncentration opløst brint på hele 4-5 ppm.

Hvorfor er det vigtigt hvor meget brint der er i det vand man drikker? Forskning har vist at de mange gavnlige effekter fra brint, er dosis-afhængige. Med andre ord, jo more jo bedre. Forskning har også vist at vind har en speciel gavnlig effekt, når brint bindes i vandet og fordeles langsomt i hele kroppen efter indtagelse.

Brint vand bærer med andre ord den stærke antioxidant og helse fremmende brint-gas i en form man kan kalde molekylær brint. Den nye brint vand generator kan du lave så meget brint vand du og din familie ønsker, med høje konventrationer på hele 4-5 ppm/4000-5000 ppb (4-5 mg H2/L).  

Hvis du går op i helbred, optimering af sportspræstation, veje til naturlig helbredelse eller blot leder efter de nyeste anti-aging tricks og bio-hacks, så bør brintvand (H2, Hydrogen) være på toppen af din liste, da det er en af de mest virksomme og effektive tiltag man kan gøre. Det er simpelthen en af de mest virksomme enkeltstående tiltag du kan gøre for dit og din families helbred. 
Positiv kaskadeeffekt for alle dele af kroppen.

Den positive kaskadeeffekt i hele kroppen er næsten ikke til at sætte ord på, men vi skal gøre en forsøg : )

Brint har vist sig at være behjælpelig i forbindelse med vægttab og bevarelse af et ungt og optimalt stofskifte. 

Brint er en af de eneste antioxidanter som kan modvirke den potente hydroxyl-radikal uden af påvirke leveren, og de fleste af de antioxidant-bindinger som brint indgår i, bliver øjeblikkeligt lavet om til vand og indgår derefter i kroppens væskebalance. 

Forskning tyder endda på at brint-beriget vand, kan benyttes som forebyggelse og beskyttelse mod mobilstråling, da det modvirker de angreb af frie radikal (ROS), som radioaktiv stråling forsage i cellerne, hvilket er identisk med de skader som andre typer stråling skaber. Der bryder cellerne ned, efter at frie radikaler (ROS) til sidst er blevet for meget. Her er brint yderst effektivt og modvirke dette angreb så cellen slet ikke behøver at forsvare sig. Brint er så lille så den normalt ikke kræver transport, og kommer næsten uhindret ind alle steder den behøves. 

Kroppen laver selv meget små mængder brint, men studer tyder på at den mest effektive form, er brint opløst i vand.  

Effekten mærkes næsten med det samme, og hjælper på energi, restitution og meget andet. Det er især godt til ansigtsvask og hjælper huden med at holde sin ungdommelighed og friskhed. 

Se mere om den nye bærbare brint vand generator der laver hele 4-6 ppm brintvand hjemme eller når du er på farten, på arbejde, til træning, sport osv.

Husk at bestil det lille brint test kit så du kan teste dit eget brint vand efter 1, 2 og 3 brint berigelses kørsler på din brint vand generator, eller du kan teste forskellen på hane vand og flaske vand osv.
Related Helse og Biohacking Nyheder
Cart
Close
Back
Account
Close