Brintvand og stråleskader (også mobilstråling)

Brintvand og stråleskader (også mobilstråling)
Hydrogen vand aka brint vand beskytter mod frie radikaler fra stråling!

Ifølge et studie fra 2012 hvor man så på brint vand og hydrogen's evne som selektiv antioxidant. 

Det blev noteret at brint er speciel idet brint, og dermed brintvand, er selektiv og i stand til at neutraliserer de farlige hydroxyl radikaler (-OH) og peroxynitrite (ONOO-). 

Alle former for stråling skaber oxidativ stress, dvs. frie radikaler. Det er et veletableret faktum at også ioniserende stråling forårsager denne form for skade i cellerne, som er første skridt i en kaskade som i sidste ende fører til udtømning af cellens og til sidst kroppens antioxidant resourser, inflammation, DNA skader, celledød, organ og system nedbrud og til sidst nedbrud og død for hele organismen. 

Beskyttelsen at celler og herefter mus blev påvist i eksperimentet og andre laboratorier har bekræftet den samme beskyttende effekt af hydrogen (brintvand / hydrogenvand) i andre modeller. 

Effekten er helt i overensstemmelse med hvad man ved om brint generelt og dens kendte selektive antioxidante og antiinflammatoriske egenskab. 
Da virkningen af forskellige former for bestråling forårsager samme effkt på cellen, vil mobilstråling gå ind under samme klasse og i tilfælde af nogen negativ effekt for en person eller et område af personer, ville brint også der kunne give samme antioxidante effekt og dermed beskyttelse mod den negative kaskade effekt som ved den beskrevne ioniserende form for stråling. 

Derfor bør alle som er ekstra sensitive overfor mobilstråling se nærmere på brint som mulig fordelagtig drikkevare i stedet for hane vand. 


Læs mere om hvordan du selv kan lave din egen brintvand hjemme. 
Her er markedets bedste og stærkeste brint vand generator på 4-6 ppm H2

 

Strålingsbeskyttelse Forskning & Studier med Brintvand


Molekylær Brint (Brintvand) og strålingsbeskyttelse
 
Chuai, Y., et al. Free Radical Research, 2012. 46(9): p. 1061-7.


Molekylært hydrogen (brintvand) virker som en terapeutisk antioxidant ved selektivt at reducere hydroxylradikaler (•OH) og peroxynitrit (ONOO-). Det har været velkendt, at ioniserende stråling (IR) forårsager oxidativ skade og deraf følgende apoptose (celledød) hovedsageligt på grund af produktionen af ​​•OH radikaler, der følger efter radiolyse af H(2)O.

Vores afdeling rapporterede for første gang om den beskyttende effekt af H(2) i bestrålede celler og mus, og denne effekt er reproduceret af os og et andet laboratorium i forskellige eksperimentelle modeller.

Kommentar: Dette kan vise sig at være en relevant undersøgelse i andre strålingsmodeller, såsom i stærke strålingsfelter genereret af mikrobølge- eller mobilstråling i 5 GHz-området, som for øjeblikket diskuteres internationalt.
READ STUDY
Related Helse og Biohacking Nyheder
Cart
Close
Back
Account
Close